Aziziye Ortaokulu

Vizyon: Bu günü dünden daha önde, daima iyi, doğru ve güzel adına değişme, gelişme içinde olan, ulusunu çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı hedefleyen insan ve insanlığın yücelmesi için çalışan bir eğitim kurumuyuz.

Misyon: Atatürk İlkelerine bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, Türk Milli Eğitiminin ve okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda; kendini ifade edebilen girişimci, çağdaş düşünen, estetik duygusuna sahip , kendisi ve toplumuyla barışık bireyler yetiştirmek, onlara 21. yüzyılın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve öğrencilerin; bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenmelerini, ilgi ve becerilerini keşfederek geliştirebilmelerini, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini, toplum içerisinde etkin, verimli birere birey olmaları, yaşadığı topluma ve insanlığa yararlı olabilmelerini, çağın gereklerine uygun olarak toplumda yerini almış sağlıklı, üretken ve mutlu yetişkinler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20/14:30
Isınma: Kalorifer-Doğalgaz
Bağlantı: Metro Ethernet
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aziziyeortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YOLALTI MAH. TOKİ 13/1. SK. NO: 7A YENİŞEHİR / DİYARBAKIR

Öğretim Şekli :Tam gün eğitim verilmektedir.

Adres - YOLALTI MAH. TOKİ 13/1. SK. NO: 7A YENİŞEHİR / DİYARBAKIR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km